Predstavljanje
Page 3 of 3 • Share •
Page 3 of 3 •
1, 2, 3
Re: Predstavljanje
Sorry zadnje vrime sam dosta zauzet pa i kad dođen prid kompjuter koristim ga samo za zabavu. Članak ti je tu nego ga nisi stavi u kategoriju i nisi ga stavi na naslovnu stranicu. Sad ću ja to popravit.

frankof- Number of posts: 48
Registration date: 2008-05-21
bok bok 
zovem se anaa.. ii zivim u varazdinu
aali,ove godinee idem na more na korculuu,na mjesec i pol..ii zato se registrirah tu na ovaj forum
imaam 16 goodinaa..ii.. voolim svirat (metal,rock)...volim dh/fr.. ii volim crtat

paa to je to uu kratko ;D
zovem se anaa.. ii zivim u varazdinu
aali,ove godinee idem na more na korculuu,na mjesec i pol..ii zato se registrirah tu na ovaj forum
imaam 16 goodinaa..ii.. voolim svirat (metal,rock)...volim dh/fr.. ii volim crtat

paa to je to uu kratko ;D

Ana- Number of posts: 4
Registration date: 2009-06-11

Nadam se da ćeš se lijepo zabavit na Korčuli. Ako možeš donesi i biciklu jer u blatu postoje bikeri koji su napravili jedan mali bike park a koliko vidim ta bicikla je upravo za to.

daa,doci cu s biciklom..
bit cu u velaa lucii,alii,misslim vozit i to okolnih mjesta,kilometraza nije toliko bitna

Ana- Number of posts: 4
Registration date: 2009-06-11

Mislim da će ti dobro poslužiti bicikl pošto ćeš biti u VL jer uvala je dosta velika a najbolje plaže su van mjesta. Ceste su super za vozit se jer nisu previše strme, uglavnom su ravne. Ako poželiš otić do okolnih mjesta vožnja ti neće bit dosadna. Zadnjih par godina ovdje se razvio biciklistički turizam - bikera ia po cesti od 4. pa do 10. mijeseca.

Page 3 of 3 •
1, 2, 3
Similar topics» Predstavljanje
» Predstavljanje
» triX - predstavljanje
» Moja zvijezdica (Yamaha Dragstar 1100) drugo predstavljanje
» predstavljanje
» Predstavljanje
» triX - predstavljanje
» Moja zvijezdica (Yamaha Dragstar 1100) drugo predstavljanje