Dali da ostane ovi forum ili da se premjesti na novi forum u sklopu stranice udruge?
Forum Blatske Udruge Mladih :: Blatska udruga mladih (forum) :: Pravila i obavijesti foruma i udruge
Page 1 of 1 • Share •
biste li da idemo na novi forum u sklopu stranice?
Dali da ostane ovi forum ili da se premjesti na novi forum u sklopu stranice udruge?
evo ja san promini mišljenje i hti bi da forum funkcionira tamo,
razlog je samo jedan, zato što je u sklopu stranice i ima dobre mogućnosti povezivanja sa člancima komentari i sl.
postupak premještanja bi se ako se svi slože izve tako da bi ovi forum ostavi još niko vrime sa obavjesti o premještanju i linku na novi a onda ga pobrisa nakon što svi budu uredno registrirani na novega, i to bi trebali izvest sad dok još ima ovako relativno malo tema i postova na oven,
mislin da bi mogla bit treća sreća sa onin novin forumon.
stranica i forum
što vi mislite?
razlog je samo jedan, zato što je u sklopu stranice i ima dobre mogućnosti povezivanja sa člancima komentari i sl.
postupak premještanja bi se ako se svi slože izve tako da bi ovi forum ostavi još niko vrime sa obavjesti o premještanju i linku na novi a onda ga pobrisa nakon što svi budu uredno registrirani na novega, i to bi trebali izvest sad dok još ima ovako relativno malo tema i postova na oven,
mislin da bi mogla bit treća sreća sa onin novin forumon.
stranica i forum
što vi mislite?

Don Quijote- Admin
- Number of posts: 172
Registration date: 2008-05-20

Re: Dali da ostane ovi forum ili da se premjesti na novi forum u sklopu stranice udruge?
reka sam ti što mislim, ni dobro kad se previše
misli pa se stalno nešto mjenje kao osobne iskaznice.
Normalno ako se ostali priključe da ću i ja ali sam protiv.
Za despet. sad još i referendum treba napravit.
misli pa se stalno nešto mjenje kao osobne iskaznice.
Normalno ako se ostali priključe da ću i ja ali sam protiv.
Za despet. sad još i referendum treba napravit.

CHE- Number of posts: 145
Registration date: 2008-05-20
Similar topics» FORUM: forumstate.forum-free.org
» FORUM: Vutra
» FORUM: dojaja
» Kakav je ovo forum?
» Za?to Zongshen forum?
» FORUM: Vutra
» FORUM: dojaja
» Kakav je ovo forum?
» Za?to Zongshen forum?
Forum Blatske Udruge Mladih :: Blatska udruga mladih (forum) :: Pravila i obavijesti foruma i udruge
Page 1 of 1